Política de privacitat

Aquesta és la política de privacitat aplicable al tractament de dades personals que du a terme DNC, SA, a través dels diferents portals web i apps (d’ara endavant, “els nostres portals”).

Dades de contacte de DNC

dnc.cat (https://dnc.cat) és un domini de DNC, SA (d’ara endavant, “DNC”) amb NIF A-43356575 i domicili al carrer de Llinars, 1 del Polígon Industrial Montguit de L’Ametlla del Vallès, 08480; telèfon 93 840 10 22 i adreça info@dncpackaging.com.

Delegat de protecció de dades

Podeu contactar amb el delegat de protecció de dades a l’adreça de correu electrònic privacy@dncpackaging.com, per fer les consultes o demanar la informació que necessiteu sobre el tractament de les vostres dades personals.

Exercici dels drets de Privacitat

Podeu adreçar-vos al nostre Delegat de protecció de dades per tal d’exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió (cancel·lació), portabilitat, limitació o oposició al tractament a través de l’adreça de correu electrònic privacy@dncpackaging.com.

Finalitats del tractament de dades personals

A DNC recollim i tractem dades personals per a les finalitats següents:

· Per gestionar i/o controlar el registre de clients i clients potencials i gestionar la relació amb ells.

· Per gestionar i/o controlar el registre de subscriptors al nostre butlletí de notícies i gestionar la relació amb ells.

· Per tramitar qualsevol sol·licitud, oferta o contractació que facin els clients, de conformitat amb els termes i les condicions aplicables a la nostra activitat industrial i comercial.

· Per analitzar les necessitats, els gustos i les preferències de clients i usuaris dels nostres portals per dissenyar i oferir productes i serveis personalitzats.

· Per promocionar els nostres productes, serveis i esdeveniments que organitzem en el marc de la nostra activitat.

Bases jurídiques en què basem el tractament de dades personals

A DNC obtenim legitimació per dur a terme el tractament de dades personals sobre les bases legals següents:

· Quan tenim el consentiment explícit de clients, subscriptors i/o usuaris.

· Quan el tractament és necessari per executar un contracte en el qual l’interessat n’és part.

· En base als interessos legítims de DNC quan així es desprèn de la voluntat dels clients, respectant sempre els seus drets i la seva privacitat.

· Quan el tractament és necessari per complir una obligació legal aplicable a DNC.

A DNC apliquem els principis de protecció de dades establerts al Reglament Europeu de Protecció de Dades (Reglament UE 2016/679, de 27 d’abril), concretament:

· Només tractem les vostres dades personals amb una base jurídica vàlida, ja sigui el vostre consentiment, que sempre demanarem de manera clara i transparent, o en cas que sigui necessari gestionar els contractes de compra de productes, serveis o la subscripció al butlletí de notícies.

· Únicament tractem les dades que són necessàries per complir amb les nostres finalitats, i no en fem cap altre ús.

· Per garantir que les dades estiguin actualitzades, podeu gestionar l’actualització de les vostres dades personals adreçant-vos al nostre Delegat de protecció de dades.

· Només conservem les dades durant el temps necessari per complir amb les nostres finalitats.

· Apliquem mesures de seguretat per garantir la integritat i la confidencialitat, i també la protecció de les vostres dades personals contra pèrdua, destrucció o altres danys, incloent-hi la encriptació de la informació.

Compartim les dades personals?

No. Les dades personals que recollim a DNC només són per a ús propi i no es comparteixen amb ningú de fora de l’organització.

Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia Financiado por la Unión Europea