Notícies

Automatitzar per ser més sostenibles

AUTOMATIZACION-SOSTENIBILIDAD.png
11/07/2023

Ara que és més necessari que mai posar la sostenibilitat en el centre de totes les nostres actuacions, tant a nivell personal com corporatiu, volem mostrar com des de l'automatització dels processos de final de línia podem contribuir a millorar la relació de les nostres empreses amb el seu entorn, tant des d'un vessant ambiental com social i laboral.

L'automatització porta implícita d'entrada una reducció de consums, tant energètics com de material. El procés d'optimització de tots els processos ens permet realitzar-los amb la mínima despesa d'energia i la utilització de la quantitat de matèria prima estrictament necessària, sabent que, a més, tindrem uns processos del tot regulars que mantindran estables aquests consums.

Automatitzant també contribuïm a reduir dràsticament el malbaratament per pèrdues de producte o materials. D'entrada perquè s'eliminen errades i accidents, però sobretot millorant les prestacions de l'embalatge, donant un major grau de protecció als nostres productes durant l'emmagatzematge i, especialment, en el transport.

En el transport, amb totes les càrregues ambientals que porta associades, també hi incidim d'una manera important ja que podem treure el màxim rendiment de cada viatge optimitzant el disseny i les prestacions dels embalatges.

I, finalment, on l'automatització pren una gran rellevància és en la millora de les condicions de treball, podent delegar en les màquines totes aquelles feines de manipulació de càrregues pesades o monòtones. Els processos automàtics també comporten entorns de treball més segurs, reduint dràsticament el número d'accidents.

És important, doncs, fer una bona avaluació dels nostres processos de final de línia; ben segur que hi trobarem millores a implementar que ens donaran resultats immediats fins i tot més enllà de la pròpia empresa.

Anterior La importància d'un bon pre-estiratge
Següent Neix Tech-M Group
Telèfon de contacte

T'ajudem a trobar la solució més òptima per al teu final de línia

Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia Financiado por la Unión Europea