Notícies

La importància d'un bon pre-estiratge

preestiratge.png
19/05/2023

En un món cada vegada més conscient de la necessitat de reduir el consum de plàstic, les empreses han de buscar solucions per adaptar-se a les noves normatives i exigències mediambientals. Amb l'entrada en vigor del nou impost de la Unió Europea sobre els plàstics no reciclats, les companyies han de plantejar-se com estalviar en aquest material sense comprometre la qualitat del seus embalatges. Un dels processos on moltes empreses es qüestionen com poden reduir en consum de plàstic és el d'embolicar els palets. La resposta està en una bona màquina embolicadora de palets que tingui un pre-estiratge de qualitat combinada amb un bon film.

El pre-estiratge és un procés que permet estirar el film plàstic abans d'embolicar el palet, augmentant així la seva eficiència i resistència. Aquesta tècnica permet reduir considerablement la quantitat de plàstic utilitzat en l'embalatge, ja que amb el mateix material es pot cobrir una superfície més gran. D'aquesta manera, les empreses poden complir amb les exigències mediambientals i estalviar costos davant el nou impost de la UE.

Els films amb plàstic reciclat podrien semblar una solució atractiva a primera vista, però en realitat no ofereixen els mateixos avantatges que un film fet a partir de material verge:  els films reciclats no permeten una reducció significativa en el consum de plàstic i són més dèbils i menys resistents que els plàstics convencionals, la qual cosa pot provocar danys en la càrrega i, en última instància, incrementar els costos de l'empresa. És molt important també controlar quin film estem comprant; han aparegut molts films amb l'etiqueta "eco" al mercat que en realitat no contenen plàstic reciclat. En aquest cas, qui corre el risc d'estar defraudant a hisenda és qui l'utilitza, no el qui el distribueix.

Des de DNC us podem ajudar a optimitzar el vostre procés d'embolicat de palets. Tenim el coneixement de més de 25 anys treballant-hi i uns equips amb reconegut prestigi al mercat precisament per l'alt rendiment del seu pre-estiratge. Contacteu-nos i trobarem la millor manera perquè pugueu estalviar-vos diners al mateix temps que protegiu el vostre producte.

I tingueu-ho clar: en aquest procés, a dia d'avui, no hi ha alternatives ni dreceres. Almenys, que siguin legals.

Anterior Especialistes en robòtica
Següent Automatitzar per ser més sostenibles
Telèfon de contacte

T'ajudem a trobar la solució més òptima per al teu final de línia

Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia Financiado por la Unión Europea